Hirdetés

40 év után végleg leváltják a Chewbaccát játszó színészt?

|

Bár a Star Wars VIII-ban még Peter Mayhew alakítja majd mindannyiunk kedvenc wookie-ját, lassan itt az ideje, hogy átadja a helyét az új generációnak.

Hirdetés

Már hivatalosan is kezdetét vette a Han Solo spin-off forgatása, így az is kiderült, kit rejt majd a szőrös jelmez.

Eddig minden filmben Peter Mayhew játszotta a szerepet, de a hetedik epizód akciójeleneteiben egy finn kosaras, Joonas Suotamo volt a beugró, mert a 73 éves Mayhew térde már nem bírta az iramot. A készülő Han Solo moziban már teljes egészében övé lesz a szerep. Suotamo azt nyilatkozta, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a rajongók ugyanazt a Chewie-t láthassák viszont a mozivásznon, akit anno megszerettek.

Hogy az Episode IX-re milyen tervei vannak a stúdiónak és a színésznek, azt egyelőre nem tudni, de nem lennénk meglepve, ha egy sikeres szereplés után meg is tartanák Suotamót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)