Hirdetés

Chewie és Han Solo új kalandjairól mesél majd a következő Star Wars képregénysorozat

|

Jövő tavasszal indul az új kaland, ami a kedvenc űrcowboyunk történetét szövi tovább.

Hirdetés

A jelenleg futó fő Star Wars-képregénysorozat A Birodalom visszavág és A Jedi visszatér eseményei között játszódik, így Hannak nem sok szerep jutott mostanában. A pisztolyhős éppen lefagyasztva pihenget egy karbonittáblában, de a Star Wars-történetek írói hamarosan kieresztik onnan.

Jövő év márciusában a csempésznek melója lesz, aminek bonyodalmairól a Marvel Star Wars képregényein keresztül olvashatunk majd.

Hirdetés

Az egyszerűen Han Solo & Chewbacca címmel érkező füzetek sztorija a Solo: Egy Star Wars-történet és az Egy új remény között eltelt időszakban játszódik majd, amikor is a párosnak Greedóval kell összedolgoznia Jabba palotájának kirablásához. A képregények segítenek kibontani Han kapcsolatát az alvilág hírhedt alakjaival, így az erősen ajánlott olvasmányok közé tartozik majd minden Star Wars-rajongó számára.

A Solo - Egy Star Wars-történet anno finoman szólva is vitatott fogadtatásban részesült. Egyesek gyűlölték minden pillanatát, mások a kedvenc filmjüket kapták a spin-offtól. Az utóbbi tábor meglehetősen csalódott, hogy a Disney látszólag nem akar kezdeni semmit már a karakterrel, de nekik legalább ott lesznek az új füzetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)