Hirdetés

Mégsem a Bosszúállók 4-ben lesz Chris Evans utoljára Amerika kapitány?

|

A film rendezője mást állít, mint amit a színész szavai sugalltak korábban.

Hirdetés

Ahogy befejezte a Bosszúállók 4-es jeleneteit, Chris Evans egy olyan üzenetet tett közzé, amiben látszólag elköszönt karakterétől. Már márciusban is beszélt arról, hogy nem hosszabbít szerződést. 

Hirdetés

Lehet, hogy valamiről ő nem tud, vagy az is lehet, hogy a közönség értett valamit félre, de Joe Russo egy a napokban készült interjúban azt mondta, Evans még nem végzett. 

"Nem fogom elmagyarázni, ez mit jelent, de a közönség hamarosan megérti, miről beszélek."

- tette hozzá a rendező. A színész korábban igyekezett tisztázni, hogy akár meghal a karaktere a filmben, akár nem, ugyanazt írta volna ki Twitterre. Úgy is elbúcsúzhat, hogy nem nyírják ki; visszautazhat például az időben, hogy Peggy mellett, nyugalomban élje le életét, ahogy eredetileg kellett volna, míg a többiek a jelenben folytatják a világ megmentését.

A Bosszúállók 4 előzetesére továbbra is várunk. Egy éve kaptuk meg a Végtelen háborúét, akár még hajnalban is közzétehetik a folytatásét. Résen leszünk, és szólunk, ha megjön (de tényleg csak akkor!).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)