Hirdetés

Chris Evans is betársulna egy Deadpool-Wolverine filmbe

|

Chris legalább olyan lelkes az ötlet kapcsán, mint Ryan Reynolds.

Hirdetés

A Deadpoolt játszó Ryan Reynolds nagyjából az idők kezdete óta próbálja bevonni Hugh Jackmant egy Deadpool-Wolverine páros filmre. Bár nagyon pici az esélye annak, hogy ez bármikor is megvalósul, Chris Evans azért szívesen becsatlakozna, ha mégis megtörténne.

Hirdetés

Hugh Jackman kiposztolt egy fotót a Twitter profiljára, amin egy régi Logan poszter látható. A kép nyilván csak a nosztalgia kedvéért készült, de Ryan nyilván nem hagyta szó nélkül. Szerinte itt lenne az ideje ahhoz, hogy készüljön egy új poszter. Egy új filmhez. Amiben nyilván ő is benne akar lenni.

Mint kiderült, nem csak Ryan akarna csatlakozni a nem létező projekthez, de az Amerika Kapitányt játszó Chris Evans is, aki már elő is készült egy monológgal a meghallgatásra.

Szinte biztos, hogy semmi ilyesmi nem fog összejönni, mivel Hugh Jackman szögre akasztotta az adamantium karmokat és többszöri nyaggatásra is határozott nemmel válaszolt. Reméljük azért, hogy egy napon elege lesz Ryanből annyira, hogy kamerák elé álljon, mert a közönség még mindig mantrázza, hogy bizony az egy szép nap lenne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)