Hirdetés

Chris Evans elmondta véleményét a Hayley Atwell-féle Carter Kapitányról

|

A Doctor Strange az őrület multiverzumában filmben Hayley Atwell alakította Carter Kapitányt, az eredeti Amerika Kapitány most róla formált véleményt.

Hirdetés

Ha valaki jól ismeri az MCU világát, akkor az Chris Evans, hiszen 2011 óta ő játszotta Amerika Kapitányt. Ez idő alatt 11 alkalommal öltötte magára a karakter szerelését, ideértve a filmeket és a post-credit jeleneteket is. A története 2019-ben a Végjátékkal ért véget, mikor megöregedve átadta a pajzsát Sólyomnak.

A színész persze nem szakadt el Marveltől, most például a Carter Kapitány bőrébe bújt Hayley Atwell játékát méltatta, aki a nemrég mozikba került Doctor Strange filmben debütált az új szerepben.

Hirdetés

Az Amerika Kapitány történetvonalat már sok különböző karakterrel felfedezte a képregényekben a Marvel Comics, bújt már szerepbe Clint Barton, Bucky Barnes, Sam Wilson és Peggy Carter is. Utóbbi a What if...? sorozat első részében tűnt fel, miután Steve Rogers súlyosan megsérült, így nem volt alkalmas az átalakító kísérletre.

Ezután Carter Kapitány újra feltűnt a Doctor Strange az őrület multiverzumában moziban, ezúttal viszont már Hayley Atwell nem csak a hangját kölcsönözte a karakternek, hanem tényleg ő alakította. Chris Evans, aki legutóbb a Disney és a Pixar közös filmjén, a Lightyearen dolgozott, az MTV Newsnak adott interjúban elmondta, sajnos a sűrű beosztása miatt még nem látta a filmet, ettől függetlenül biztos benne, hogy Atwell tökéletes a szerepre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Így fogalmazott:

"Sajnos még nem láttam a filmet, de hallottam róla. Szerintem ő a tökéletes választás. Őszintén, ő az egyik legjobb színésznő, akivel valaha együtt dolgoztam és az egyik legszeretetteljesebb ember. Nagyon boldog vagyok miatta."

Evans és Atwell együtt debütáltak az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban. Azóta Atwell több alkalommal is feltűnt MCU filmekben, és saját spin-off sorozatot is kapott, ezt azonban két évad után törölték.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)