Hirdetés

Chris Evans előbb térne vissza Fáklyaként, mint Amerika Kapitányként

|

Most, hogy szépen, lassan növekszik az MCU, Chris fejében is megfogalmazódott egy érdekes gondolat: mi lenne, ha újra magára ölthetné a kék szerelést?

Hirdetés

Chris Evans benne lenne, hogy visszatérjen a Marvel filmes univerzumába, de egy egészen más szerelésben, mint amiben legutóbb láthattuk. A csíkok és csillagok kimentek a divatból: mostanra már inkább egy kék kezeslábast hordana egy nagy négyessel a mellkasán.

Amerika Kapitány megformálója éppen a Lightyear marketingkampányával van elfoglalva, de az MTV News a marveles szerepiről is kifaggatta. A színész ugyanis a 2005-ös Fantasztikus Négyes filmben is alakított már egy képregényhőst.

Hirdetés

Akkor a Fáklya szerepét kapta, ami ugyan nem volt egy hosszútávú meló, de mégis szívesen visszatérne hozzá.

"Nem lenne király? Nem, senki nem keresett még meg vele. Mármint értem, nem úgy nézek már ki, mint akkor. Az volt vagy 15...lassan 20 éve. Úristen, de öreg vagyok. De imádtam azt a karaktert."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Chris szerint könnyebb lenne eladni a Fáklya visszatérését, mint a Kapitány visszarángatását a filmes univerzumba.

"A Kapitány nagyon fontos nekem. Úgy érzem, nem akarom megzavarni a hagyatékát, és azt a csodálatos élményt, amit kaptam tőle. Johnny Stormmal viszont más a helyzet, ő még nem kapta meg a reflektorfényt. Akkor még nagyon más volt a Marvel helyzete. Imádtam azt a szerepet, szóval ki tudja, hogy mi lesz még ebből."

Ti mit szólnátok ahhoz, ha Chris Evans a multiverzumos kalandok során egyszer csak a Fáklya szerepében térne vissza?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)