Hirdetés

Chris Evans szívesen játszana két karaktert a Bosszúállók - Fantasztikus Négyes crossoverben

|

Sajnos elég kicsi rá az esély, hogy ebbe belemennek majd a producerek, de mi biztosan nagyon jól szórakoznánk.

Hirdetés

Mielőtt Amerika leghíresebb kapitánya lett és elkezdett dollármilliókat termelni, Chris Evans a 2005-ös Fantasztikus Négyesben már eljátszott egy szuperhőst, méghozzá Fáklyát. A karakterek eddig nem nagyon találkozhattak volna a mozivásznon, de most, hogy a Disney-nél vannak a jogok, minden esély megvan egy közös produkcióra.

Hirdetés

Néhányan rögtön el is játszottak a gondolattal, hogy milyen lenne, ha Evans játszaná mindkét szerepet a filmben. A Comic Conon a sztár úgy válaszolt:

Imádnám, egyszerűen imádná! Tuti nagyon szórakoztató lenne. Mondjuk azt kétlem, hogy valaha is megengednék, hogy ezt megcsináljuk.

Lássuk be, nem sok esély van egy ilyen őrült megoldásra, de azért reméljük, hogy ha a két karakter találkozik a vásznon, legalább valamilyen vicces referenciát odadobnak majd a nézőknek. A Marvel humorát ismerve ebben nem is kételkedünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)