Hirdetés

Chris Hemsworth azért akar cameózni a Deadpool 3-ban, hogy kiszúrjon Hugh Jackmannel

|

Vajon Thor megdönti majd Rozsomák rekordját? A Deadpool 3 befolyásolhatja a csata kimenetelét.

Hirdetés

Mivel közeleg a Thor: Szerelem és mennydörgés premierje, semmi meglepő nincs abban Chris Hemsworth kitartóan rója a film népszerűsítéséhez elengedhetetlen interjúköröket. Legutóbb épp a BBC Radio 1 látta vendégül, ahol többek között az Marvel Cinematic Universe zászlaja alatt töltött időszakának hossza is szóba került.

Amikor Ali Plumb megkérdezte, hogy a 38 éves színésznek szándékában áll-e lekörözni Hugh Jackman Rozsomákként felállított csúcsát, akkor Chris Hemsworth egy gyors nemmel válaszolt.

Hirdetés

A színész nem számít arra, hogy a következő 6 évet is Thor páncéljában töltse, viszont Plumb mégiscsak bogarat ültetett a fülébe:

"Mondjuk most, ahogy ezt így felhoztad... igazad van. Végül is csak 6 évről van szó. Eddig eljutottam, akkor már csak nem fordulnék vissza, micsoda pocsékolás lenne."

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Van egy apróság, ami viszont komolyan megnehezítheti Chris Hemsworth terveit. Ha tényleg meg próbálja lekörözni Hugh Jackmant, akkor reménykednie kell abban, hogy a kollégája nem tér vissza a Deadpool 3-ban.

"Lehet, hogy megejtek egy telefonhívást, hogy biztosítsuk a helyzetet. Lehet, hogy betolom magamat a Deadpoolba."

Elnézve a szurkálódó rivalizálást, ami Ryan Reynolds és Hugh Jackman között zajlik, még elképzelhetőnek is tartanánk, hogy Deadpool megformálója rábólintson erre a tervre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)