Hirdetés

Chris Hemsworth izmai láttán Dwayne Johnson billentyűzetet ragadott

|

Vagy ami valószínűbb, telefont. A lényeg, hogy kommentelt.

Hirdetés

Napjaink egyik legkeresettebb akciósztárja az ausztrál Chris Hemsworth, aki a 2011-es Thor címszerepének köszönhetően robbant be Hollywoodba. Az intellektuálisabb (A pók feje) és a karizom helyett karizmát (Hajsza a győzelemért) igénylő alakításokat is szívesen vállaló színész köztudottan megszállottja az egészséges életmódnak, a közelmúltban még egy dokusorozatot is forgatott erről a National Geographic számára, minek során megtudta, hogy az átlagosnál nagyobb eséllyel alakulhat ki nála egy súlyos betegség.

Ennek hatására döntött úgy, hogy kicsit visszavesz a tempóból, sőt egy időre a filmezést is szünetelteti, hogy több időt tölthessen a családjával. Így született meg az a videó is, amely számtalan rajongója és követője mellett kollégája, Dwayne Johnson figyelmét is felkeltette.

Hirdetés

Hemsworth a minap megosztott egy rövid felvételt az Instagramon, amin az látható, hogy a víz alatt meditál saját fitneszalkalmazását (Centr) népszerűsítve, ám a képbe folyamatosan beúszik az egyik csemetéje, akit hasztalan próbál arrébb hessegetni.

Erre reagált aztán Black Adam talán még nála is többet edző megformálója egy kommenttel, megdicsérve Thort megszemélyesítő színész alakját.

"Az én hasizmaim még sosem tűntek ennyire kidolgozottnak a víz alatt. Jól nézel ki, tesó."

Bár a két sztár még sosem dolgozott közös produkción, és nem tudni, hogy egyáltalán felmerült-e a gondolat a fejükben, de mi szívesen megnéznénk, mire mennének egymás ellen, vagy egymás oldalán a filmvásznon. Chris Hemswortht legközelebb a Tyler Rake: A kimenekítés 2-ben láthatjuk, míg Dwayne Johnson egy karácsonyi akciófilmben, a Red One-ban feszít majd egy másik Chris és egy másik Bosszúálló, Chris Evans oldalán.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)