Hirdetés

Chris Hemsworth lesz a Men in Black reboot főszereplője?

|

A Sony nagyon teper azért, hogy újraindíthassa a fekete ruhás franchise-t, és már lehet, hogy meg is van az új film egyik főszereplője. Thor már a tárgyalóasztalnál ül.

Hirdetés

Nincs könnyű helyzetben a Sony. Nagyon komoly kutatás vár rájuk, ha egy olyan párossal akarnak előállni a Men in Black rebootra, mint amilyen Will Smith és Tommy Lee Jones volt. Szerencsére a jelenlegi jelölt, Chris Hemsworth pont két dologban jó: poénokban és világmegmentésben.

Hirdetés

The Hollywood Reporter jelentése szerint a színész már elkezdett tárgyalni a filmről a Sony főnökségével. Egyelőre annyit tudni az újraindításra váró sorozat első részéről, hogy Matt Holloway és Art Marcum (Iron Man, Transformers: The Last Knight) felel az írásért, és F. Gary Gray (The Fate of The Furious) ül a rendezői székben.

A sztori az első információk szerint Londonban játszódik, a három főszereplőről pedig egyelőre csak annyi derült ki, hogy az egyikük egy fekete bőrű nő lesz, egy fiatalabb fehér partnerrel (ez lehetne Hemsworth) és egy idősebb úriemberrel. Ha minden rendben megy, akkor a jelenleg cím nélküli projekt 2019-ben kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)