Hirdetés

Chris Hemsworth meteorológusnak állt, mi pedig imádjuk

|

Ha Thor szögre akasztja a Vihartörőt és Mjölnirt, akkor hatalmas karrier várja Ausztrália időjárásának megjóslásában.

Hirdetés

Mindig szórakoztató, amikor a televízió-ipar olajozott gépezetét megakasztja valamilyen baki vagy szándékos trollkodás. Egy ausztrál online-hírcsatornán meglehetősen komikus képsorokat láthattunk az időjárás-jelentés közben, amikor is a színen feltűnt Chris Hemsworth, ezzel nem kis meglepetést okozva a tudósítóknak.

A 9Now munkatársa, Lauren Phillips is részt vett az ugratásban, hiszen helyszíni tudósítóként ő kérte fel a többek között Thort is játszó színészt, hogy az adás egy pontján jelenjen meg.

Hirdetés

Hemsworth persze kapva kapott az alkalmon, és mintha mi sem történt volna, elkezdte beolvasni, hogy milyen időjárás lesz, miközben a stúdióban ülő kollégák döbbenten figyelték az eseményeket:

Miután letudták az időjárást, egy gyors interjúra is maradt idő, melyben a villámok istene elmondta, hogy éppen egy olyan szervezetet jött meglátogatni, mely azon dolgozik, hogy megóvja az ausztrál ökoszisztémát. Hemsworth ezúttal is hozta formáját, a bemondók arckifejezéséért pedig szintén megéri végignézni a rövid videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)