Hirdetés

Chris Hemsworth rommá gyúrta magát az Extraction folytatására

|

Csehországban forog a Tyler Rake: A kimenekítés második része, Chris Hemsworth pedig megdolgozik a szerepért.

Hirdetés

A Tyler Rake: A kimenekítés (Extraction) folytatása esetében minden marad a régiben: a történetért továbbra is, Joe Russo és Anthony Russo felel, a rendezői székben még mindig Sam Hargrave ül, a főszereplőnk pedig természetesen ugyanaz a Chris Hemsworth, aki az első részben is terelgette Ovi Mahajan fiát. 

Egyetlen dolog változik: Hemsworth bitangabb módon ki lesz pattintva, mint valaha. Legalábbis erről árulkodnak a színész legutóbbi fotói.

Hirdetés

Nyilván már Thorként is tetemes izomtömeget szedett magára az ausztrál filmsztár, illetve a már bejelentett Hulk Hogan életrajzi film is megkövetel egy bizonyos fizikai állapotot, de a jelenleg Csehországban forgó Tyler Rake: A kimenekítés 2 lesz az a film, ahol legközelebb láthatjuk az alábbi fotón is megörökített edzések végeredményét. 

Hemsworth tehát nagyobb, mint valaha. Fizikailag és hírnevét tekintve is. 

A Tyler Rake: A kimenekítés 2 kapcsán egyébként eddig ezzel a kedvcsinálóval kell beérnünk, ami nem több, mint az első rész lezárása, és Hemsworth karakterének hirtelen feleszmélése. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)