Hirdetés

Chris Hemsworth szerint Thor meghalhat a következő nagy Marvel filmben

|

Már Chris Hemsworth is érzi az Thor végének fenyegetését, valamikor még a villámok istenének is vissza kell vonulnia majd.

Hirdetés

A Marvel Studios negyedik fázisa hivatalosan is lezárult a Fekete Párduc 2-vel. Ugyan ez a fázis kísérletezésekről és új karakterek bemutatásáról szólt, érezhetően a következő időszak grandiózusabb terveinek adott alapot. Láttuk, ahogy az új Amerika Kapitány a helyét keresi, ahogy megszületik egy új Hulk, és ahogy egy új Párduc védelmezi Vakandát. Thor utódja is megszületett a Szerelem és mennydörgésben, ami könnyen jelentheti a villámok istenének nyugdíjazását - nyilván ehhez azért kellene kicsit csavargatni a sztorit, de láttunk már ezerszer furább megoldásokat is.

Vanity Fairnek adott interjúja alapján a színész, Chris Hemsworth is érzi már az út végének közeledtét.

Hirdetés

Amikor az újságíró megkérdezte, hogy itt van-e már az ideje Thor történetének lezárására, akkor Hemsworth a következőt válaszolta:

"Igen. Ha megint újra Thort kell játszanom, akkor valószínűleg az már a lezárás lesz. Azt hiszem már ott tartunk. A finálé következne lassan, bár ez csak az én tippem."

A színész gyorsan hozzátette, hogy nincs mire alapozza ezt a kijelentést a saját megérzésein kívül, mivel még semmi ilyesmiről nem beszéltek a stúdióval.

Tekintettel arra, hogy a Bosszúállók alapítói közül csak Thor kapott négy filmet, alapvetően adná magát a nyugdíj ideje. Meglátjuk, hogy mit terveznek a Marvel székházában, de az biztos, hogy bőven lesz új karakter kedvenc istenünk helyére, bár pótolni őt valóban nagy kihívás.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)