Hirdetés

Chris Hemsworth csak egyetlen esetben vállalná el újra Thor szerepét

|

A negyedik Avengers mozi után minden bizonnyal szögre akasztja a kalapácsot, de Chris Hemsworth egy esetleges visszatérést sem zárt ki teljesen.

Hirdetés

Nemrégiben Chris Hemsworth a Channel 7 csatorna Sunrise in Australia nevezetű műsorának vendége volt, ahol nem meglepően az ausztrál napsütés helyett a jövőt illető tervei kerültek szóba. 

Hirdetés

Hemsworth elmondta, hogy a két utolsó Avengers mozi, vagyis a Bosszúállók: Végetlen háború és az egyelőre még cím nélküli negyedik rész után lejár a Marvellel között szerződése, ebben a pillanatban pedig nem tervezi, hogy a későbbiekben is visszatérjen a mennydörgés istenének szerepében. Ez tovább erősíti azt az elméletet, hogy a két soron következő Bosszúállók mozi után az olyan klasszikus karakterek, mint Thor, Vasember vagy éppen Amerika Kapitány a háttérbe szorulnak, és átadják a helyüket a filmvásznon nemrég debütált újabb hősöknek. A Thor-rajongóknak azonban nem szabad elveszíteniük minden reményüket, ugyanis Chris Hemsworth külön kiemelte, mennyire élvezte a Thor: Ragnarök, ami teljesen új irányokba vitte el a karaktert. Hozzátette továbbá azt is, hogy ha egy újabb olyan remek forgatókönyvet dugnának az orra elé, mint amilyen a Taika Waititi-féle Ragnarök volt, akkor komolyan elgondolkozna a lehetőségen.

Nincs tehát még minden lefutva, ha egy elég jó szkriptet kap egyszer Chris Hemsworth, akkor újra a magasba emelheti Thor pörölyét. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)