Hirdetés

Chris Hemsworth továbbra is szívesen lenne Thor

|

A színész egyáltalán nem akar búcsút inteni a Marvel Filmes Univerzumnak a Thor: Love and Thunder után.

Hirdetés

Valószínűleg nem rossz érzés a világ legjövedelmezőbb filmes franchise-án dolgozni, de előfordulhat, hogy az ember ráun egy karakterre, új kihívások után nézne, vagy úgy érzi, már nem képes a maximumot nyújtani az adott szerepben. A Bosszúállók: Végjátékkal jó néhány állandó szereplő távozott, de lesznek olyanok is, akik mindenképp visszatérnek a jövőben.

Hirdetés

Chris Hemsworth például legalább egy filmet még biztosan készít, és mint azt a lengyel Elle Man magazinnak adott interjújában elmondta, esze ágában sincs visszavonulni a Thor: Love and Thunder után. 

"Thor még túl fiatal ehhez. Még csak 1500 éves. Nem ezzel a filmmel fogok búcsúzni, legalábbis remélem."

A következő filmben egyébként Natalie Portman is szerepelni fog, de sokkal érdekesebb, hogy a negyedik Thor film Hemsworth szerint még a Ragnaröknél is szórakoztatóbb lesz. A premier dátumát 2022. február 11-ére lőtték be, de simán lehet, hogy ezt is halasztani fogják, amilyen időket élünk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)