Hirdetés

Chris Hemsworthnek rengeteget kell gyúrnia, hogy ő lehessen az a Hulk, amelyik nem zöld

|

Még annál is több izmot muszáj magára szednie az ausztrál színésznek, mint amennyire Thor megformálásához volt szüksége.

Hirdetés

Egyes szerepek megkövetelik, hogy a színészek drasztikusan átalakítsák étrendjüket, leadjanak vagy épp ellenkezőleg, felszedjenek jelentős súlyt, esetleg intenzív testedzéssel látványosabb izomzatra tegyenek szert, mint ami a hétköznapokban jellemző rájuk. Az egyik legnagyobb átalakulóművész e téren Christian Bale aki volt már csontsovány mozigépész, kidurranóan jó formában lévő Batman és hájas politikus is. Kollégájának, Chris Hemsworthnek is sikerült már nem egy olyan produkcióhoz aláírnia, amelyik miatt sűrűn kellett látogatnia az edzőtermeket.

Hirdetés

Hemsworth jövőbeli projektjei közé tartozik az a Hulk Hogan életrajzi film is, amelyiknek rendezői székébe Todd Philipset, az őrülten jövedelmező Joker direktorát ültette a Netflix. Ahhoz, hogy Hemsworth hitelesen legyen képes megformálni a rendkívüli pályafutás előtt álló fiatal pankrátort, Terry Gene Bolleát, kis túlzással ki se jöhet majd a konditeremből.

"Fenemód szórakoztató lesz ez a projekt. Képzelheted, hogy mennyire kemény felkészülést igényel a szerep. Több izmot kell magamra szednem, mint korábban bármikor. És akkor még ott van a sajátos akcentus és attitűd, továbbá muszáj a pankráció világának mélyére ásnom."

A Total Filmnek adott interjúban a színész megemlítette, alig várja már, hogy a tükörbe nézhessen Hulk Hogan jellegzetes bajszát viselve, ám mivel még a forgatókönyvet sem látta - annyira kezdeti stádiumban van még a film, amely egy ponton sorozatnak indult -, erre aligha mostanság kerül sor.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)