Hirdetés

Chris Pine lehet a Dungeons & Dragons film főszereplője

|

A világ legismertebb asztali szerepjátéka 2022-ben filmadaptációt kap, a Hollywood Reporter pedig már azt is tudni véli, kit láthatunk majd sárkányokkal viaskodni.

Hirdetés

Készültek már korábban is Dungeons & Dragons filmek, de ezek olyannyira botrányosan sikeredtek, hogy az ember inkább elfelejtené őket. Hozzán egyébként még az 1983 és 1985 között futott Dungeons & Dragons animációs sorozat állt még a legközelebb, de könnyen lehet, hogy hamarosan tényleg kapni fogunk egy tisztességes adaptációt.

2022-ben érkezik ugyanis az új Dungeons & Dragons mozifilm, amiről először öt évvel ezelőtt hallottunk, de azóta nem sokat lépett előre a projekt, a gyártás pedig átvándorolt a Warnertől a Paramounthoz. Most viszont úgy tűnik, legalább végre az egyik főszereplőt kiszemelték.

Hirdetés

Jonathan Goldstein és John Francis Daley által rendezendő film (a forgatókönyvön is ők dolgoznak tavaly óta) egészen pontosan sokak kedvenc világában, a Forgotten Realms univerzumban játszódik, a Hollywood Reporter éretesülései szerint pedig a stúdió épp Chris Pine-nal (Star Trek, Wonder Woman) tárgyal arról, hogy legyen ő a mozi egyik főszereplője.

Az eddig kiszivárgott információk alapján egyébként egy Palarandusk nevezetű aranysárkány és egy Eye of Vecna nevű gonosz varázstárgy is fontos szerephez jut majd a történetben.

A Dungeons & Dragons film elvileg 2022-ben érkezik meg a mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)