Hirdetés

Chris Pratt a raptorokkal még elbírt, de a méhekkel már nem

|

A Marvel sztárja méhsuttogóvá szeretett volna válni, de fájdalmas véget ért a kísérletezése.

Hirdetés

Chris Pratt élete gondtalannak tűnik: a magánéletben gyönyörű gyermeke és felesége van, és Arnold Schwarzenegger az apósa, a munkában pedig megy a szekér, hiszen olyan franchise-ok kötődnek a nevéhez, mint a Jurassic World és A galaxis őrzői. Ezekből az előbbi idén bővült új résszel, utóbbi pedig jövőre fog, ráadásul olyan ismert figurákat fog megszólaltatni, mint Garfield és Super Mario.

A valóság azonban az, hogy voltak problémák: a rajongókat alaposan kiakasztotta, hogy ő lett az animációs Mario szinkronhangja és nem a karakterrel összefonódott Charles Martinet; az Amazon Prime-os A végső lista című sorozatát a kultúrharc áldozatának kiáltotta ki az alapjául szolgáló regény írója; James Gunn-nak kellett a védelmébe vennie egy elfajult vallási félreértés miatt. Aztán történt egy olyan kellemetlen eset is, amihez hasonlót valamilyen formában a legtöbb ember már átélt.

Hirdetés

Owen Gradyként dinoszauruszokat idomított, Űrlordként idegen lényeket vadászott le, Chris Prattként azonban meggyűlt a baja a méhekkel.  A színész akkor fedezte fel a képességeinek határait, amikor megpróbálta utánozni Erika Thompsont, a Texas Beeworks méheltávolító szakértőjét, és végül szemen szúrták a kis állatok. Pratt egy az Instagramon közzétett videóban mutatta be sérüléseit, és tréfásan szidta Thompsont, amiért elhitette vele, hogy képes arra, amit ő csinál. 

"Szóval követtem ezt a méhecskés hölgyet az Instagramon. Annyira vagány és bátor, ahogy odamegy a méhkaptárakhoz, és azt mondja: 'Ma nagyon nyugodtak. El fogom távolítani a méheket puszta kézzel, és megkeresem a királynőt.' Szóval ez olyan hamis biztonságérzetet épített fel bennem, hogy azt mondtam: 'Azt hiszem, én is tudom irányítani a méheket'. Két nappal ezelőtt megláttam egy méhkast, odamentem, nem törődve a mellettem álló férfi figyelmeztetésével: 'Vigyázz, ezek méhek!', én pedig azt mondtam: 'Ezek a méhek nagyon nyugodtnak tűnnek.', és csak bámultam őket, és akkor az egyikük kijött, és szemgolyón csípett. Szóval, cseszd meg, méhészhölgy!".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A sztori maga vicces, de az eredmény nagyon fájdalmasnak tűnik. Szerencsére a Texas Beeworks is értette a poént, és találóan válaszoltak Pratt "sérelmeire": 

"Várjunk, szóval most már vízvezeték-szerelő és méhész is leszel?! Ha a méhek megmentését rám és más szakemberekre hagyod, akkor a hercegnő megmentésére koncentrálhatsz, Mario."

Úgy tűnik, hogy a méhek a raptorokon is túltesznek, már ezt is tudjuk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)