Hirdetés

Chris Rock öccse bokszmeccsre hívta ki Will Smitht

|

Chris Rock testvére, Kenny Rock mindenképpen a ringbe lép egy hírességgel, és annak örülne, ha ez a bátyját felpofozó Will Smith lenne.

Hirdetés

Will Smith és Chris Rock egy pofonban kicsúcsosodó nézeteltérése az Oscar-gálán az utóbbi hetek legnagyobb port kavaró hollywoodi híre volt, még ha a szórakoztatóiparra nem is a legjobb okokból irányított reflektorfényt, de a játékvilágban is bőven akadtak, akik poént csináltak az ütésből. Ugyan az Amerikai Filmakadémia kiszabott egy komolyabb büntetést a legjobb színésznek járó díjat begyűjtő hírességre, Chris Rock öccse szeretne fizikailag is visszavágni Smithnek a pofonért.

Hirdetés

Kenny Rock, aki ugyan bátyjánál, vagy épp a Bad Boys, a Man In Black, és sok más sikerfilm főszereplőjénél sokkal kevésbé ismert, néhány filmben azért feltűnt színészként az utóbbi években. Ez, és a tény, hogy bátyja az Egyesült Államok egyik legismertebb humoristája, elégnek bizonyult ahhoz, hogy egy, celebek számára bokszmeccseket szervező cég figyelmét felkeltse, sőt, le is szerződött egy összecsapásra, amire június 11-én kerül majd sor.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt még nem tudni, hogy ki lesz az ellenfele, de a bejelentést követően Kenny Rock azt mondta, bárki ellen kiállna, aki vállalja a kihívást. Arra a kérdésre, hogy testvére és Will Smith nézeteltérését is a ringben kellene-e lerendezni, azt mondta, Chris helyet ő maga is szívesen megküzdene az Oscar-díjas színésszel, hiába jelentős a magasságkülönbség Smith javára. Kenny Smith egyébként korábban úgy nyilatkozott, szerinte a Filmakadémiának vissza kellett volna vonnia Smith frissen odaítélt díját, és a színész bocsánatkérése is akkor lett volna igazán hiteles, ha még az elismerés átvételekor sort kerít rá, nem csak utólag.

Will Smith, aki igyekszik a botrány kitörése óta a lehető legkevesebbet hallatni magáról, nem valószínű, hogy elfogadja majd Kenny Rock kihívását, hiszen ezzel csak újabb fejezettel bővítené a történetet, amit valószínűleg minél előbb le szeretne zárni. Amellett, hogy a pofon Smith Oscar-díját is beárnyékolja, a jövőbeli filmjeinek megjelenését is veszélybe sodorta.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)