Hirdetés

Christian Bale a fiatal Edgar Allan Poe-val nyomoz a Netflix új filmjében

|

A Halványkék szemek az 1800-as évekbe kalauzolja el a streaming szolgáltató előfizetőit.

Hirdetés

Scott Cooper a színészkedést sem veti meg, kötődik pár kisebb mellékszerep a nevéhez és szinkronizált a Mass Effect: Legendary Editionben is, de elsősorban a forgatókönyvírásban és a rendezésben éli ki magát, noha csak pár évente egyszer hoz össze egy projektet. Olyan filmeket készített, mint a Fekete mise Johnny Depp-pel és az Őrült szív Jeff Bridgesszel, de Christian Bale-t is megtette már kétszer főszereplőjének A harag tüze és az Ellenségek című filmjeiben. 

A Louis Bayard azonos nevű detektívsztoriján alapuló Halványkék szemek (The Pale Blue Eye) adaptáció a harmadik közös munkájuk, és egyben talán a legkülönlegesebb koncepció is.

Hirdetés

1830-ban járunk, a helyszín az amerikai hadsereg katonai akadémiája, a West Point, ahol hátborzongató módon gyilkolnak meg egy kadétot, ezért felbérelnek egy életunt nyomozót (Christian Bale), hogy diszkréten találja meg a tettest. Csakhogy a detektív falakba ütközik a kadétok hallgatási kódexe miatt, ezért felkéri az egyiküket, a fiatal Edgar Allan Poe-t (a Harry Potter filmekből is ismert Harry Melling), hogy segítsen neki információt szerezni és megoldani az ügyet. A hangulatra biztosan nem lesz panasz, ahogyan gyaníthatóan a színészi játékra sem:

A Halványkék szemek 2023. január 6-án kerül be a Netflix felhozatalába, a mellékszerepekben pedig olyan színészek bukkannak fel többek között, mint Gillian Anderson (X-akták, Szexoktatás), Robert Duvall (Apokalipszis most, A Keresztapa), Toby Jones (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, Archive), Charlotte Gainsbourg (Antikrisztus, A nimfomániás), Lucy Boynton (Sing Street, Bohém rapszódia) és Timothy Spall (Sweeney Todd, Harry Potter-filmek). 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)