Hirdetés

Christian Bale elárulta, bevállalna-e egy újabb szuperhős szerepet

|

A Nolan-féle Batman trilógia sztárjától Ben Affleck már átvette a stafétát, de vajon elképzelhető, hogy Bale másik maskarába bújjon?

Hirdetés

Egy szuperhőst eljátszani nem könnyű feladat. Nyilván nincs az ember életveszélyben minden percben, de elég csak arra gondolnunk, milyen fizikummal kell rendelkezniük a színészeknek, hogy szépen feszüljön rajtuk a spandex.

Ez utóbbi valószínűleg egyébként nem jelentene problémát a nagy átváltozó Christian Bale-nek, aki úgy adta-vette a kilókat tíz évvel ezelőtt, hogy azt egy piaci hentes is megirigyelte volna.

A színészt most új filmje, Az Ígéret kapcsán kapták mikrofonvégre, ahol arra is válaszolnia kellett, elvállalna-e újra egy szuperhős szerepet.

Nem, biztosan nem csinálnám. Soha nem láttam - és most próbálom felidézni, de szinte biztos vagyok benne - szóval egyetlen szuperhős filmet sem tudnék felidézni, amit valaha láttam volna. Leszámítva persze amiket én forgattam, és a Christopher Reeve-féle Superman filmeket. Azokat szeretem, a többi viszont egyáltalán nem érdekel.

A Nolan-féle trilógiát is minden bizonnyal azért vállalta el, mert azok a filmek egészen másra helyezték a hangsúlyt, mint a legtöbb képregény-adaptáció. Pedig nem bánnánk, ha készülne még pár ilyen, mélyebb mondanivalóval rendelkező alkotás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)