Hirdetés

Christian Bale lesz a Thor: Love and Thunder egyik gonosz karaktere

|

Tekintettel arra, hogy a volt Batman átigazolását az egyik főszereplő erősítette meg, ezt már nyugodtan vehetjük hivatalosnak.

Hirdetés

Tessa Thompson a következő Thor filmmel kapcsolatos legutóbbi interjújában mesélt ezt-azt, többek között, hogy Christian Bale a film egyik, vagy főgonosz karakterét játssza majd. Azt már tudtuk egy ideje, hogy A sötét lovag trilógiával befutott színész visszatér a képregények világához, de az kérdéses volt, milyen formában. A karakterét sajnos még mindig nem ismerjük.

Hirdetés

Sokan egyébként arra tippelnek, hogy Bale a Marvel egyik legfurább karakterét, Beta Ray Billt viszi majd vászonra (ő már korábban egyszer kimaradt a buliból), bár ez ellentmond a "főgonosz" iránynak. Egyesek arra gondoltak, hogy esetleg Gorr, az istenölő szerepét szánja a stúdió Bale-nek - vele egyébként a magyarul is megjelent Thor: ​A mennydörgés istene című vaskos képregénykötetben is találkozhattatok már, és Jason Aaroní író egész Thor-ciklusának fontos szereplője volt. Érdekes lenne Gorrt viszontlátni a Marvel filmes univerzumában, de mielőtt ebbe még túlzottan beleélnénk magunkat, ne felejtsük azért el azt sem, hogy szigorúan a rajongói teóriák szintjén merült csak fel az ő neve is, valójában teljes mértékben a sötétben tapogatózunk, és semmit sem tudunk arról, melyik képregényes rosszfiút alakítja végül a filmben Christian Bale. 

Tessa Thompson az interjúban azt is elmondta, hogy már olvasta Taika Waititi forgatókönyvét és ugyan sok mindent nem árulhatott el, de annyit hozzátett, hogy több régi és új karakterrel fogunk találkozni. Új Asgard helyzetével kapcsolatosan annyi biztos, hogy Valkűr lesz a vezetője a film elején. Hogy ez így is marad-e, az majd kiderül.

A Thor: Love and Thunder 2021. november 5-én érkezik a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)