Hirdetés

Christina Riccivel bővült a Mátrix 4 stábja

|

Egyelőre nem tudjuk, hogy milyen szerepet fog betölteni az új Mátrix filmben.

Hirdetés

Nagy titkolózás övezi a Mátrix 4 részleteit, csak kósza pletykák és szivárgások alapján próbálja meg összerakni az egyszeri netező a lehetséges kimenetelt.

Több beszámoló szerint most új színésznővel bővült a stáb. Christina Ricci csatlakozott a munkálatokhoz, ahogy azonban sok más, egyelőre az ő szerepe is titkos a projekt kapcsán. A már megerősített listán természetesen ott van Keanu Reeves, mellette pedig láthatjuk majd többek között Carrie Ann-Moss, Jada Pinkett-Smith és Neil Patrick Harris játékát is.

Hirdetés

Nem ez az első alkalom, hogy Christina Ricci a filmet rendező Lily and Lana Wachowski párossal együtt dolgozik. Korábban együtt készítették a Speed Racer című filmet, ami ugyan elbukott a bevételt tekintve, mostanra mondhatni kultuszfilmmé nőtte ki magát.

A Mátrix 4 stábja decemberi megjelenéssel számol, és ha a vírushelyzet is engedi, az HBO Max kínálata mellett a mozikban is nézhető lesz. Ugyan 18 év telt el az előző rész óta, a rajongók így is nagyon várják a film megjelenését. Ti bíztok abban, hogy méltó folytatása lesz a korábbi filmeknek, vagy hagyni kellett volna a trilógiát magában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)