Hirdetés

Christopher Lloyd szívesen szerepelne a Vissza a jövőbe 4-ben

|

Doki szerint nagyot szólna a film, és természetesen szívesen szerepelne is benne.

Hirdetés

Tavaly már felröppentek a pletykák egy készülő Vissza a jövőbe 4 kapcsán, amiben állítólag Christopher Lloyd és Michael J. Fox is szerepet kapott volna, a stúdió azonban akkor cáfolta a híreket. A folytatás esélyei azonban nem foszlottak szét teljesen.

Hirdetés

A Dokit játszó Christopher Lloyd elmondta, hogy a trilógia még mindig nagyon különös helyet foglal el a szívében, és ő egyébként kapható lenne egy folytatásra így 33 évvel az eredeti premier után is.

El lennék ragadtatva. Remek lenne benne lenni a negyedik filmben, már ha ki tudnak találni egy olyan sztorit, ami tovább bővíti a sztorit és kibővíti az univerzumot úgy, ahogy az első 3 film is tette.

És ha már a filmekről volt szó, Lloyd azt is elárulta, melyik a kedvenc része a sorozatból. A válasz sokakat meglepett:

Igazából az utolsót szeretem a legjobban. Egy western volt, és a westernek mindig királyak. Volt benne rengeteg lovaglás, Doki meg romantikázott az elbűvölő Clarával. Azt hiszem ez volt a legszórakoztatóbb. De nem tudom, hogy lehet-e überelni az első részt.

Ti örülnétek, ha készülne egy folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)