Hirdetés

A Christopher Nolan-féle Tenet megkapta végső magyar feliratos előzetesét

|

Már csak pár nap választ el bennünket a Tenet premierjétől, de még pont volt idő összedobni egy utolsó trailert.

Hirdetés

Többszörös csúszás után pár nap múlva, egészen pontosan 2020. augusztus 26-án végre befut a hazai mozikba is a régóta várt Tenet. A közelgő premier kapcsán pedig a stúdió még gyorsan összedobott egy utolsó kedvcsináló videót, amit természetesen mi gyorsan magyar felirattal is feldíszítettünk nektek, hogy kapjatok valami utolsó előtti képet erről az egészen különlegesnek ígérkező moziélményről.

Hirdetés

Most, hogy végre kezd visszarázódni a mozis világ a régi kerékvágásba, természetesen a Tenet premierje kapcsán is a megszokott tartalmakra számíthattok tőlünk, így a jövő héten esedékes sajtóvetítés után írott kritikával és kibeszélővideóval is jelentkezni fogunk. Addig is nézzétek meg Christopher Nolan legújabb filmjének végső előzetesét magyar felirattal:

Ha a jövőben sem akartok lemaradni a magyar felirattal ellátott filmes és videojátékos előzetesekről, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)