Hirdetés

Christopher Nolan új filmjét, a Tenetet az USA-n kívül mégis bemutatják augusztus végén

|

A Warner Bros. merész lépésre szánta el magát: lemondanak az egységes premierről annak érdekében, hogy ne csússzon tovább a Tenet.

Hirdetés

Christopher Nolan a Tenet nem először lett nemrég elhalasztva a koronavírusjárvány miatt, de a rendező munkásságának rajongói legalább annak örülhetnek, hogy az Egyesült Államokon kívül mégis bemutatják a filmet még idén augusztusban.

Hirdetés

Pontosan egy hete érkezett a hír, miszerint a Tenetet határozatlan ideig elhalasztották, ekkor azonban még nem tudtuk, mi lesz a helyzet az USA-n kívüli premierekkel. A Variety ma már arról írt, hogy mintegy 70 országban tényleg a mozikba kerülhet augusztus végén a film. A Tenet nemzetközi bemutatóját augusztus 26-ra lőtték be, szeptember másodikán pedig bizonyos amerikai mozikba is megérkezhet - nincs minden államban teljes mozizárlat, de például Kaliforniában még mindig nem nyithatnak ki a mozik.

Augusztus végén a Tenet olyan országokba érkezhet meg, mint Ausztrália, Kanada, Franciaország, Olaszország, Japán, Korea, vagy épp Oroszország. A Variety cikke nem említette meg hazánkat, de elég valószínű, hogy mi sem esünk ki a szórásból, elvégre jelenleg nálunk is nyitva lehetnek országszerte a mozik. Azt egyelőre nem tudni, hogy Kínában mikor mutatják majd be a filmet.

Mindenképp formabontó megoldás ez, hiszen a döntés fényében a Tenet biztosan el fog esni legjelentősebb potenciális piacától, a teljes amerikai nézőseregtől. A kasszáknál (legalábbis egyelőre) így biztosan nem robbant majd Christopher Nolan új filmje, a stúdió mégsem akarta tovább húzni a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)