Hirdetés

Christopher Nolan új filmjét, a Tenetet határozatlan ideig elhalasztották

|

Bekövetkezett az, amitől sokan féltek: idén augusztusban biztosan nem kerül a mozikba a Tenet, és azt sem lehet tudni, egyáltalán mikor számíthatunk a bemutatóra.

Hirdetés

Warner Bros. hivatalosan is levette idei mozis naptáráról a Tenet című új Christopher Nolan filmet, aminek többszöri halasztás után idén augusztusban kellett volna megérkeznie. Az ok teljesen egyértelmű: az Egyesült Államokban jelenleg gőzerővel tomboló koronavírusjárvány miatt kellett dobni az őszi terveket.

Hirdetés

Nálunk jelenleg normalizálódni látszik a helyzet, az USA-ban viszont folyamatosan dőlnek meg a napi fertőzési rekordok, Kaliforniában pedig újra be kellett zárni minden mozit. Sejteni lehetett, hogy mindez a Tenet augusztusi premierjére is hatással lesz, és pontosan ez történt, a Warner nem mer kockáztatni - ezen nem is lehet csodálkozni, a film 200 millió dollárból forgott, és ebben nincsenek benne az egyre csak gyarapodó marketinges költségek.

Nincs mit tenni, várnunk kell, hogy a stúdió idővel elárulja a bemutató új napját, és csak reménykedni lehet abban, hogy még 2020-ban sor kerülhet erre (a Warner bízik abban, hogy igen). Az is elképzelhető egyébként, hogy adott esetben az Egyesült Államokra vonatkozik csak az új halasztás, és más országokba tényleg megérkezhet még ősszel a Tenet.

Addig pedig, amíg erre várunk, a legutóbbi magyar szinkronos előzetessel tudunk vigasztalódni.

A Tenet halasztása mellett a Warner azt is bejelentette, hogy a The Conjuring 3 2021. június 4-re csúszik. A stúdió többi nagy idei megjelenését egyelőre nem tolták tovább, így most még a Wonder Woman 1984 és a Dune is tartják októberi, illetve decemberi bemutatóikat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)