Hirdetés

Valaki jobb CGI arcot csinált Supermannek, mint a Warner 25 millió dollárból

|

Nem csak Henry Cavill bajszát, az egész arcát elrejtették, és Christopher Reeve-re cserélték.

Hirdetés

A derpfakes nevű YouTube csatorna főként azzal foglalkozik, hogy egy mesterséges intelligencia  segítségével kicseréli bizonyos filmek szereplőinek arcát más színészekére.

Hirdetés

Legújabb videójában az Igazság Ligája egy jelenetét, pontosabban Henry Cavill jóvágású arcát vette kezelésbe. Cavill előtt az Acélember szerepét már jó pár színész eljátszotta, de ezek közül az alakítások közül, talán Christopher Revee-é volt a legnépszerűbb, legalábbis a maga idejében. Ugyan a színész 2004-ben elhunyt, de a derpfakes most megajándékozta még egy alakítással a kryptoni bőrében.

Ez a rövid jelenet azonban eszünkbe juttathatja a híres bajusz fiaskót, és hogy mennyire kellemetlen képsorokat eredményezett Cavill arcszőrzetének digitális retusálása. Felmerül a kérdés, hogy ha egy alig 11 ezer feliratkozóval rendelkező csatorna ilyen eredményeket tud felmutatni, akkor a gigászi költségvetésből dolgozó Igazság Ligájában hogyan vezethetett ilyen kínos végeredményhez egy egyszerű bajusz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)