Hirdetés

Címet és dátumot kapott a Legendás állatok és megfigyelésük 3.

|

Pár hónap múlva megláthatjuk, hogy milyen Mads Mikkelsen Grindelwaldként.

Hirdetés

Nagy volt a bizonytalanság és csalódottság a rajongók körében, amikor magánéletbeli ügye miatt kirakták Johnny Deppet a Legendás állatok és megfigyelésük harmadik részéből, azonban a Warner Bros. nem teketóriázott sokat, és hamar bejelentette utódját Mads Mikkelsen személyében.

A dán színésznek saját bevallása szerint esze ágában sem volt kellemetlenséget okozni Deppnek vagy a rajongóknak, ugyanakkor imádta a forgatókönyvet, így igent mondott. 

Hirdetés

Mikkelsen júniusi nyilatkozata óta azonban nem adott okot sok izgalomra a projekt, egészen mostanáig: a Warner Bros. bejelentette, hogy a folytatás 2022. április 15-én fog a mozikba kerülni világszerte, a hivatalos címe pedig Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore  - magyarul valószínűleg Legendás állatok: Dumbledore titkai - lesz. Ez nagyon szépen reflektál a második filmre, hiszen az Legendás állatok: Grindelwald bűntettei névvel jelent meg, és jól tudjuk, hogy Grindelwald (Mikkelsen) és Dumbledore (Jude Law) kapcsolata, valamint összecsapása legalább olyan fontos a történetben, mint Göthe Salmander (Eddie Redmayne) és bestiáinak sorsa. 

A Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore Steve Kloves (Harry Potter filmek) és J.K. Rowling forgatókönyve alapján, David Yates (Harry Potter & Legendás állatok filmek) rendezésében érkezik, a fontosabb szerepekben pedig Law, Mikkelsen és Redmayne mellett felbukkan Ezra Miller, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol és Jessica Williams is .

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)