Hirdetés

Csúszik a Cloak and Dagger sorozat megjelenése

|

A Marveles Cloak and Dagger képregény is belép az adaptációk sorában, szomorú hír viszont, hogy várni kell még a sorozat megjelenésére.

Hirdetés

A Cloak and Dagger Marvel képregény élőszereplős adaptációjának vezetését a Daredevil sorozat egyik írója és producere, Joe Pokaski kapta, aki a Freeform Network neve alatt fogja elkészíteni a két tinédzser szuperhős történetét.  

Értesülések szerint a késés oka az, hogy Pokaski szeretné alaposan átnézni az eddig elkészült forgatókönyvet, így a Cloak and Dagger sorozatot legkorábban 2018-ban tekinthetjük meg. A történetet legegyszerűbben a "szuperhősös love-storyként" írhatnánk le, amiben Tyrone "Ty" Johnson (Cloak) és Tandy Bowen (Dagger) kalandjain követhetjük.

A fiatalok rájönnek időközben, hogy képességeik kiegészítik egymást. Cloak a teleportáláshoz és a tárgyakon való áthaladáshoz ért, míg Dagger gyógyítani tud, továbbá fénytőröket tud idézni baj esetén. A történet a mai New Orleans területén fog játszódni a Katrina hurrikán pusztítását követően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)