Hirdetés

Comic-Con 2013 - ez történt filmes fronton

|

Sikeresen lezajlott a Comic-Con 2013 és nem hagyott minket gigászi bejelentések, illetve meglepetések nélkül.

Hirdetés

A Comic-Con 2013 előtt beszámoltunk már arról, hogy milyen filmes felhozatalra lehetett számítani az expón, de a végeredmény felülmúlta legszebb álmainkat is.

Az eseménydús rendezvény legnagyobb bejelentései között üdvözölhetjük például Superman és Batman közös moziját, a Warcraft filmet, a Bosszúállók 2 részleteit, a Dead Space adaptációját, a Family Guy és A Simpson család közös epizódját, a Holtak hajnala és Ragadozó 3D-s kiadásokat vagy például három vadonatúj DC animációs filmet, hogy csak párat említsünk.

A CineStar most egy részletes összefoglalóban mutatja be, hogy a fenti anyagokon kívül mit hagytatok még ki, ha nem követtétek a Comic-Conos híreket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)