Hirdetés

Comic-Con 2014 - már készül a Godzilla folytatása

|

A rendező és Godzilla maradnak, hozzájuk csapódik sok új szörny az idei év egyik sikeres filmjének folytatásában.

Hirdetés

A Legendary Pictures a King Kong eredetfilm mellett tartogatott más meglepetéseket is a Comic-Con 2014-re, például a Godzilla folytatásának megerősítését, amelyről a napokban már hallhattunk pletykákat.

Noha túl sok információt ezúttal sem kötött a kiadó az orrunkra, az világossá vált, hogy a Godzilla rendezője, Gareth Edwards a folytatásra is visszatér.

Bár Edwards személyesen nem tudott ott lenni az expón, egy videóüzenetet azért küldött a jelenlévőknek, amelyben azzal viccelődött, hogy kénytelen lesz újjáépíteni a várost a folytatásra, miután az első filmben Godzilla lerombolta azt. Egyúttal megerősítette a stúdió szavait, valóban ő fogja készíteni a második részt is, konkrét dátumot viszont sem a forgatással, sem a megjelenéssel kapcsolatban nem kaptunk.

Ezen kívül azt is megtudtuk, hogy az óriásgyík olyan klasszikus Toho Company által megálmodott szörnyekkel fog összecsapni, mint Mothra...

Rodan...

és King Ghidorah:

Mi a véleményetek az új ellenfelekről? Örültök a folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)