Hirdetés

Comic-Con 2014 - az új Godzilla is bemutatkozhat

|

Könnyen megeshet, hogy a Legendary Pictures már a Comic-Con 2014-en bejelenti a Godzilla folytatását.

Hirdetés

A Comic-Con 2014 hivatalos programjában nem tüntették fel a Legendary Pictures felhozatalát, pusztán annyi volt biztos, hogy jelen lesz pár projekttel, viszont a The Wrap kiderítette, hogy mire készül a stúdió. 

Alighogy megjelent május 15-én a Godzilla, a Warner Bros. és a Legendary Pictures máris megszellőztették a folytatás ötletét, viszont ennél több információ nem került nyilvánosságra, sőt még hivatalos bejelentés sem történt. A The Wrap szerint viszont a Comic-Con 2014-en megtörhet a jég és a Legendary egy Godzilla 2 bejelentéssel lepi meg a rajongókat, várhatóan a stáb ismertetésével együtt.

Ezen kívül valószínűleg levetítenek két új trailert is: az egyik Guillermo del Toro új filmjéé, a Crimson Peak című thrilleré lesz amelyet 2015. október 16-ra tűztek ki és Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Charlie Hunnam, továbbá Jessica Chastain kaptak benne helyet. A filmet a rendező úgy jellemezte, mint egy „gótikus romantikus szellemtörténetet”, a történet középpontjában pedig egy fiatal írónő áll, aki rájön, hogy férje igazából nem az, akinek hitte .

A másik az As Above, So Below horror-thriller, amely pár héttel a Comic-Con 2014 után, augusztus 29-én mutatkozik be külföldön. A cselekményben egy csoport régész (Ben Feldman, Edwin Hodge, Perdita Weeks) keres egy elveszett kincset Párizs kísérteties katakombáiban. Az alábbi trailerhez képzeljétek hozzá a piros 18-as karikát.

Örülnétek a Godzilla 2 bejelentésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)