Hirdetés

Comic-Con 2014 - megjött az első Jurassic World plakát

|

A Comic-Con 2014 alkalmából bemutatkozott a Jurassic World első hivatalos látnivalója, ami még nem egy trailer, de legalább egy mutatós plakát.

Hirdetés

Két nap múlva elrajtol a 2014-es Comic-Con expó, amit a Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow úgy ünnepel, hogy Twitteren megosztotta velünk filmje legelső poszterét.

A Universal Pictures égisze alatt készülő Jurassic World története Trevorrow korábbi nyilatkozata szerint 22 évvel az első film után, egy teljesen működő parkban zajlik Nublar szigetén, amelynek naponta több mint húszezer látogatója van. Komppal szállítják át folyamatosan az érdeklődőket Costa Ricáról, és tematikus park, szafari, luxushotelek és hasonlók várják őket, az emberek azonban már közel sem jönnek annyira lázba a dinóktól, mint eddig, ezért a tudósok a látogatószám növelése érdekében új fajt hoznak létre, a dinoszaurusz DNS szekvenciáinak hiányosságait pedig más fajokéval pótolják. Na, ezt nem kellett volna. Eközben Chris Pratt karaktere a raptorok viselkedését kutatva megpróbálja megvizsgálni, hogy milyen szintre lehet fejleszteni a két faj közötti kapcsolatot.

Trevorrow most az alábbi plakátot osztotta meg a rendezvény kapcsán, amelyet Mark Englert művész készített:

A külföldön 2015. június 12-re belőtt Jurassic World forgatása jelenleg is tart Hawaii szigetén Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Irrfan Khan, Omar Sy és Judy Greer részvételével.

Mi a véleményetek a filmről?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)