Hirdetés

Comic-Con 2014 - jön az új King Kong film

|

Nagy meglepetésünkre a Legendary Pictures bejelentette, hogy elkészíti King Kong eredetfilmjét.

Hirdetés

A Legendary Pictures is tartott egy előadást a Comic-Con 2014-en, és sok egyéb érdekesség mellett bejelentette a Skull Island című filmet.

A Legendary és a Universal közösen felel majd a Skull Island megvalósításáért, amely bemutatja, miként vált a hatalmas gorilla azzá, akit utoljára 2005-ben, Peter Jackson filmjében láthattunk. A közlemény szerint a Koponya-szigetre koncentráló film során találkozhatunk majd új fantasztikus lényekkel, és természetesen más szörnyekkel is. A Legendary azt sem zárja ki, hogy párhuzamot vonjon a produkciók között, vagyis akár az is előfordulhat, hogy King Kong egyszer a jövőben magával Godzillával csap össze a vásznon.

A kiadó sokkal többet nem volt hajlandó elárulni a projektről, így a rendezőről és a színészekről sem tudunk nyilatkozni, de azt már tudjuk, hogy 2016. november 4-én érkezhet a mozikba. Ki jött lázba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)