Hirdetés

Comic-Con 2014 - The Simpsons-Family Guy crossover előzetes

|

Szeptemberben egy epizód erejéig összemosódik a Simpson család és a Family Guy, most ebből nézhettek meg négy percet, különböző jelenetekkel.

Hirdetés

A Comic-Con látogatói sok trailert, képet láthattak, ami hozzánk, egyszerű itthon ülő érdeklődőkhöz még nem jutott el.

A The Simpsons-Family Guy crossover előzetesét is csak a Comic-Con látogatóinak szánták, de mint tudjuk, az internet egy lyukas dolog, ahova csak úgy szivárog a minden. Gyenge minőségben (240p, fujj), de megtekinthető az az epizódbeli jelenetekből összeollózott egyveleg, amit a Comic-Conon is megmutattak. Ugyan az események Springfieldben játszódnak, jónéhány visszatérő, a Family Guy-tól kölcsönvett elemet is felismerhetünk. Nem mondanám erősen spoileresnek, de mivel ez gyakorlatilag négy perc az USA-ban szeptember 28-án megjelenő részből, csak saját felelősségre nézzétek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)