Hirdetés

Zseniális Conan O'Brien Comic-Conos belépője

|

A Comic-Cont általtalában az izgalmas bejelentések és trailerek miatt várjuk, most viszont Conan O'Brien is elég magasra tette a lécet.

Hirdetés

Ha követtek minket, akkor biztosan észrevettétek, hogy jelenleg a San Diego Comic-Con 2015 a világ legérdekesebb és legizgalmasabb dolga, csupa olyan bejelentéssel és érdekességgel, amelyektől még azoknak is összefut a nyál a szájában, akik egyébként csak hobbiszinten geekek.

Az ilyesfajta mókából természetesen Conan O'Brien sem maradhat ki, aki korábban már számtalanszor bemutatta elképesztő humorát és most sem okozott csalódást. A műsorvezető ezúttal úgy döntött, hogy a hatalmas sikernek örvendő Mad Max: A harag útja egyik legnépszerűbb karakterét, a csata közben gitározó Doof Warriort fogja megformálni, míg társa Immortan Joe szerepében fog élet-halál harcot vívni a GPS-szel.

Conan egyébként egész héten jelen lesz a rendezvényen és természetesen műsorral is jelentkezik majd. Nektek eddig mi tetszett a legjobban a Comic-Conos bejelentésekből?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)