Hirdetés

Comic-Con 2015 - ezeket kapjuk filmes fronton

|

Összeszedtük, hogy pontosan milyen filmek és filmes panelek kapnak helyet a Comic-Con 2015-ön.

Hirdetés

A Comic-Con minden évben nagy buli és nem csak azoknak, akik a helyszínen vannak (persze főleg nekik), de nekünk is, hiszen számos bejelentés szokott érkezni az első marketinganyagokról nem is beszélve. Tavaly például bejelentették a Galaxis őrzői és a Godzilla folytatását, a King Kong eredetfilmet, a The Simpson és Family Guy crossovert, a Hitman: Agent 47 és a Warcraft adaptációk első képeit és videóit, valamint számos videojáték (például a Mass Effect: Andromeda, a LEGO Batman 3: Beyond Gotham és az Assassin's Creed Unity) is megmutatta magát.

Idén sem várunk kevesebbet az expótól, sőt. A CineStar most összeszedte, hogy filmes fronton milyen művek és milyen kiadók képviselik magukat a San Diegó-i rendezvényen. Ott lesz például a Warner Bros. olyan filmekkel, mint a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala vagy az U.N.C.L.E. embere. A Legendary Pictures a Warcraft és a Bíborhegy (Crimson Peak) mozikkal házal, a 20th Century Fox-tól Deadpool, Kung Fu Panda 3, X-Men: Apokalipszis kedvcsinálókat kívánunk, míg a Star Wars: Az ébredő Erő és a The Hateful Eight (Quentin Tarantino új rendezése) esetében már egy-egy új trailerrel is megelégednénk. A Marvel, a Sony és a Paramount sajnos idén passzolják az összejövetelt, persze nem minden téren

A pontos listát a CineStar cikkében olvashatjátok és hamarosan a sorozatokkal kapcsolatban is jelentkezünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)