Hirdetés

Comic-Con 2015 - íme a The Walking Dead alkotójának új sorozata

|

A The Walking Dead atyja a Comic-Conra időzítette vadonatúj sorozatának bemutatóját, amelyet saját képregényéből adaptál: íme az Outcast!

Hirdetés

Ha nem is hallottál Robert Kirkman nevéről (amit kétlünk), bizonyára ismered az egyik legnépszerűbb képregényét, a The Walking Deadet, amelyből az AMC készített sorozatot. Kirkman azonban az élőhalottak mellett is igencsak elfoglalt, hiszen egy másik képregényéből, az Outcast-ból is sorozat készül. 

A szériát kiadó FOX a Comic-Con 2015-re időzítette az Outcast első trailerét, amely meglehetősen sötét és komor hangulatú és persze nem hiányozhatnak belőle a horrorok jellegzetes stílusjegyei sem. A tíz részesre tervezett első évadban egy bizonyos Kyle Barnes (Patrick Fugit) áll az események középpontjában, aki gyermekkora óta démoni megszállások áldozata és rendületlenül keresi ennek az okát. 

Az Outcast premierjére legkorábban 2016-ban számíthatunk, ráadásul a FOX Magyarország jóvoltából hazánkban is vetítik majd a premier után. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)