Hirdetés

Comic-Con 2017 - limitált Star Trek-kiadású Agymenők figurák készültek

|

Aki követi az Agymenők kalandjait, az jól emlékszik arra a részre, amikor a főszereplők a Star Trek: Az új nemzedék szereplőinek öltöztek be. Ezt örökítette meg pár limitált szériás figura formájában a Bif Bang Pow!, méghozzá a Comic-Con 2017 alkalmából.

Hirdetés

Közeleg az idei Comic-Con, július 20. és 23. között ismét összegyűlnek a geekek a San Diego-i Convention Centerben, hogy nyakig merüljenek a filmek, sorozatok, könyvek, képregények, cosplayek és videojátékok forgatagában. Mint minden évben, úgy ezúttal is készülnek exkluzív expós tárgyak. 

Hirdetés

A Bif Bang Pow! gyártó egy limitált szériás Agymenők figuraszettet készített az alkalomból, amely a 6. évad 13. epizódját, A bakersfield-i expedíciót veszi alapul, amelyben kedvenc agyasaink a Star Trek: Az új nemzedék karaktereinek öltöztek be, hogy ellátogassanak a helyi Comic-Conra. Ha emlékeztek még rá, Sheldon Data volt, Leonard Picard kapitánynak öltözött, Raj Wofnak maszkírozta magát, míg Howard egy Borgot cosplayelt. Íme a csomag:

A figurák 5 ponton mozgathatóak és 9,5 centiméter magasak. A diorámát is tartalmazó csomag körülbelül 14 ezer forintot kóstál. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)