Hirdetés

Készül a Wonder Woman 2

|

A Comic-Con alkalmával elárulta a Warner, milyen DC filmek várhatóak az elkövetkezendő években és nem túl meglepő módon Diana Prince kalandjai is folytatódnak.

Hirdetés

Nemrég két új DC-film premierjének dátumát is kijelölte a Warner, a Comic-Conon tartott előadásukon pedig több film érkezését is megerősítették, amik betölthetik ezeket a helyeket. A képregényes feldolgozásokról szóló szekciót egy látványos montázzsal nyitották, amiben helyet kapott a nemrég komoly sikereket elért Wonder Woman is.

Hirdetés

Azt persze nem tudjuk, hogy eredetileg is tervben volt-e egy második önálló film Gal Gadot főszereplésével, de ha nem, a tény, hogy a DC harmadik legjobb filmes teljesítményét hozza és rekordokat dönt hamar meggyőzte a Warner Bros. vezetőségét. Így San Diegoban meg is erősítették, hogy készül a második Wonder Woman film. Ugyan volt, aki korábban azt várta, hogy a premier dátuma is kiderült a prezentáció alatt, erre egyelőre nem került sor.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)