Hirdetés

Fegyveres őrült akart támadni a Power Rangers sztárjára

|

Csúnyán végződhetett volna a Phoenix Comicon Jason David Frank számára, de a biztonságiak időben cselekedtek.

Hirdetés

A Phoenix Comicon csütörtöki napján letartóztattak egy állig felfegyverkezett férfit, akinek az egykori Green Ranger, Jason David Frank volt a célpontja.

A teljesen fekete öltözéket és fekete arcfestéket viselő fickó szó szerint a Punishernek képzelte magát - három töltött pisztoly, egy shotgun, egy kés és dobócsillagok is voltak a merényletre készülő őrültnél. Miután átvizsgálták a telefonját, kiderült, hogy állítása szerint már egyszer leszúrta a színészt, és "be akarta fejezni a munkát". Szerencsére egyik esemény sem valósult meg. 

Mighty Morphin Power Rangers főszereplője az incidens után kiállt a média elé, megköszönte a helyi rendőrök és biztonságiak munkáját, valamint megkérte a rajongókat, hogy ezúttal ne vigyenek be a cosplayük részeként fegyvereket a Comiconra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)