Hirdetés

A Pókember: Irány a Pókverzum készítői ezúttal a robotokat szabadítják ránk

|

Van úgy az néha, hogy a családi pihenés magába foglalja a világ megmentését is. A Connected érdekes cuccnak ígérkezik.

Hirdetés

A Phil Lord-Chris Miller duó napjaink egyik legsikeresebb és legkreatívabb párosa Hollywoodban, elég csak annyit mondanunk, hogy az ő nevükhöz fűződik rendezőként vagy íróként többek között a Derült égből fasírt, a Jump Street-filmek, A LEGO-kaland 1-2 és a Pókember: Irány a Pókverzum is. Producerként persze még ennél is több projektből vették ki a részüket eddigi pályafutásuk során és köztük van a Sony Pictures Animation legújabb alkotása, a korábban még The Mitchells Vs. The Machines néven emlegetett Connected is.

Hirdetés

A sztori szerint a Mitchell-család ifjú és tehetséges tagja, Katie lehetőséget kapott, hogy álmai sulijában tanulhasson és hozzá hasonló kreatív emberekkel tölthesse az idejét, édesapja viszont szeretné, ha a família együtt kísérné el a lányt a nagy útra, mielőtt elszakadnának. Csakhogy a nyugis tervbe nem várt hiba csúszik: a technológia öntudatra ébred a világ minden szegletében.

A rendkívül mókásnak ígérkező animációs filmet a Gravity Falls két írója, Michael Rianda és Jeff Rowe rendezték, Amerikában szeptember 18-én kerül a mozikba. Nektek mi tetszett a leginkább a trailerben és miért pont a zokniagyú kutyus?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)