Hirdetés

Új sorozatban tűnik fel Constantine

|

Az Arrow után a The CW egy újabb sikeres szériájában szerepel a DC Comics démonvadásza.

Hirdetés

A Constantine tévésorozat még az NBC-n indult, ott azonban az első szezon után elkaszálták. A DC Comics közkedvelt hőse azonban nem tűnt el teljesen a képernyőről, a karaktert a The CW csatorna vette át. 

Hirdetés

Matt Ryan az NBC-s sorozat után a népszerű Arrow-ban is feltűnt Constantine-ként, hamarosan pedig egy újabb képregényes szériában bukkan fel. Ma indul ugyanis a Legends of Tomorrow harmadik évada, ahol Constantine is szerephez jut két epizód erejéig. 

Nem ez lesz azonban az egyetlen hely, ahol a démonvadászt nézhetjük, a The CW-n ugyanis egy animációs sorozat is készül, amelyben ugyancsak Matt Ryan kölcsönzi majd hangját Constantine-nek.

Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)