Hirdetés

Constantine - az Arrow sorozat menti meg a démonvadászt

|

Miután az NBC kaszálta a Constantine sorozatot, a The CW csatorna szuperhőse, Arrow menti meg az ördögűzőt.

Hirdetés

A Constantine sorozat mindösszesen egy évadot élt meg az NBC csatornán, de már ez alatt a 13 epizód alatt is sikerült egy kitartó rajongótábort összeverbuválnia magának, akik az elkaszálás után is sokáig kampányoltak kedvenc szériájuk mellett. Bár az NBC végül nem könyörült meg rajtuk, erőfeszítések mégsem voltak hiábavalóak, ugyanis Matt Ryan hamarosan ismét magára ölti John Constantine jellegzetes ballonkabátját.

A The CW ma bejelentette a Television Critics Association névre hallgató eseményen, hogy Matt Ryant a közeljövőben újra Constantine szerepében láthatjuk majd, méghozzá az Arrow (hazánkban A zöld íjász) következő szezonjának egyik epizódjában. John Constantine a "Haunted" című fejezetben bukkan fel viharvert ördögűzőként, aki jártas a természetfeletti és az okkult világban, hasznos képességei pedig sokat segítenek majd az Íjásznak (Stephen Amell).

"Ez egy nagyszerű, egyszeri epizód." - árulta el Mark Pedowitz a The CW-től, bár azt érdemes észben tartani, hogy számos DC Comics karakter érkezett egyetlen részre és végül többször is visszatértek, tehát könnyen megeshet, hogy Constantine barátunk törzsvendég lesz az október hetedikén a negyedik évaddal visszatérő Arrow-éknál. További részleteket a CineStaron olvashattok

Örültök Constantine ilyesfajta módon való megmentésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)