Hirdetés

Laza csukákkal ünnepli a Converse Batman 80. születésnapját

|

Ritkán pörgünk rá úgy igazán a geek lábbelikre, de a Converse kínálatában nincs egyetlen pár sem, amit ne hordanánk büszkén.

Hirdetés

A DC idén ünnepelte a Sötét Lovag 80. születésnapját. Több alkalommal, több módon is megemlékeztek erről a jeles évfordulóról, amit így az év végére a Converse is megfejelt a saját akciójával. Ők egy 10 párból álló, különböző stílusú és dizájnú új kollekcióval hirdetik Batman nagyságát, és mind a 10 pár dorkó olyan jól sikerült, hogy igazából választani sem tudnánk közülük.

Hirdetés

A srácok láthatóan hibátlanul megcsinálták a házi feladatukat, mert a cipőkön van a '70-es évek sorozatából szedett logóktól a Joker mintán át Dick Sprang illusztrációjáig minden. A lenti galériában átlapozhattok pár dizájnt:

A cipőket már meg lehet rendelni a Converse weboldalán keresztül, ahol a választék maradékát is láthatjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)