Hirdetés

Kiderült, ki fogja átírni a Marvel legnagyobb hőseinek múltját

|

Márciusban egy hatrészes minisorozat teljesen megkavarja a Marvel eddigi kánonját, most pedig már azt is tudjuk, hogy felel majd mindezért.

Hirdetés

Nemrég több közkedvelt Marvel hős kapcsán is belengette a kiadó, hogy komoly változások jönnek az eredettörténetüket illetően a Fantasztikus Négyes és Amerika Kapitány mellett Pókember és Jean Grey is kapott egy saját promóképet. Eddig csak azt tudtuk, hogy márciusban indul el a nagy változásokat hozó történetszál, most viszont az is kiderült végre, hogy ki fogja összekutyulni a dolgokat.

Hirdetés

A kozmikus Szellemlovas, vagyis az alternatív jövőbeli Frank Castle lesz a címszereplője a Cosmic Ghost Rider Destroys Marvel History minisorozatban. Ez a hatrészes történet lesz a kiadó 2019-es nagy képregényes eseménye. Az írásért Paul Scheer és Nick Giovannetti felel majd, míg a rajzokat Gerardo Sandoval készíti. Már egy borítót is tudunk mutatni: 

Magával a kozmikus Szellemlovassal először a Thanos képregénysorozat 13. számában bukkant fel, nem sokkal ezután pedig egy ötrészes saját minisorozatot is kapott. Elég jól fogyhattak azok a füzetek is, ha idén rá építi fel a Marvel a következő nagy crossovert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)