Hirdetés

Újabb klasszikus anime kap amerikai élőszereplős feldolgozást

|

A Cowboy Bebop nemrég bejelentett élőszereplős változata az eredeti japán stúdió áldásával, néhány neves tévés és hollywoodi szakember bevonásával készül.

Hirdetés

Nemrég a Death Note kapcsán kaptunk egy kis ízelítőt abból, hogyan is dolgoznak fel az amerikaik egy nagy becsben tartott animét. Akinek bejött ez a stílus, annak valószínűleg jó hír, hogy a Cowboy Bebop alapján is élőszereplős adaptáció készül.

Az űrben tevékenykedő fejvadászok eredetileg mindössze 26 epizódban feldolgozott kalandjai alapján a Tomorrow Studios és a Midnight Radio készít sorozatot. A szökés producere által vezetett csapathoz pedig többek között a második és harmadik Thor-filmek írója, Chris Yost is csatlakozott a Deadline értesülései szerint. Arról még nincs hír, hogy mikor érkezhet a Cowbox Bebop sorozat, de úgy tűnik, a stúdió bízik a keleti művek feldolgozásában, ugyanis a koreai Snowpiercer feldolgozásával is kísérleteznek egy tévécsatorna megbízásából.

Ti örültök a feldolgozásnak, vagy inkább az eredetit ajánlanátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)