Hirdetés

Megvan az élőszereplős Cowboy Bebop corgija

|

Ahogy a mondás tartja: valódi díszletbe valódi corgit!

Hirdetés

Tavaly óta tudjuk, hogy a Netflix projektjei között szerepel a klasszikus anime, a Cowboy Bebop élőszereplős feldolgozása. Az űrcowboyok csapatának egyik fontos tagja egy szuper-intelligens corgi, aki Ein névre hallgat, viszont minden rajongóban felmerült, hogy vajon hogyan tervezik megoldani az alkotók az ő debütálását. Erre most a Twitteren derült fény.

Hirdetés

Sokan arra gondoltak, hogy Ein CGI-karakterként tűnik majd fel, hiszen így könnyebb volna megvalósítani akár a karakter ember-szerű megmozdulásait, akár az akciókat. A Netflixnél viszont a jelek szerint fontosnak találják a realizmust, még egy szellemileg genetikusan felturbózott jószág esetében is. Ein castingja is sikeres volt, üdvözöljétek a nyertest:

Mivel Ein a Cowboy Bebop animében sem beszélt, hál' istennek nem kell CGI-arcmimikától és -szájmozgástól rettegnünk. A megjelenésről egyelőre még semmit nem tudunk, de egy ilyen jól nevelt szereplővel a fedélzeten máris növekedtek a sikerre való esélyek. 

Addig is emlékezzünk meg a filmtörténelem egyik legjobb corgijáról, a Brooklyn Nine-Nine-ban Cheddart játszó Stewartról, aki idén, 13 évesen hunyt el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)