Hirdetés

Crisis on the Planet of the Apes - VR-ban is majomkodhatunk majd

|

Egy interaktív mozi után most a virtuális valóságban csöppenhetünk bele A majmok bolygójának világába: jön a Crisis on the Planet of the Apes.

Hirdetés

Planet of the Apes: Last Frontier érdekes és látványos próbálkozás volt, de inkább tűnt egy interaktív filmnek, mint egy valódi videojátéknak. A majmok bolygója franchise rajongóinak azonban nem kell aggódniuk, a 20th Century Fox nem hagyja őket szellemi táplálék nélkül: most éppen egy virtuális valóságra fókuszáló játékkal kívánja bővíteni a széria univerzumát. 

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy készül a Crisis on the Planet of the Apes című VR-játék, amely HTC Vive, Oculus Rift és PlayStation VR eszközökre lesz elérhető április 3-án. A sztori A majmok bolygója: Lázadás és A majmok bolygója: Forradalom közötti időben fog játszódni, a játékosok pedig egy olyan majom szemszögéből élhetik át az eseményeket, akit fogva tartanak az emberek egy kutatóközpontban és a terve az, hogy mindenáron megszökik onnan. 

A Crisis on the Planet of the Apes nem csak az első VR-cím lesz a franchise történelmében, de az első projektje is a Foxnext VR Studiónak, amely a 20th Century Fox berkeiben jött létre azért, hogy VR-játékokat gyártson. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)